Nagy kihívás előtt áll a Sztárban Sztár versenyzője

Opitz barbi
Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi a múlt héten Rihannaként állt színpadta, és sikerült a maximális negyven pontot bezsebelnie a Sztárban Sztár zsűritagjaitól. Ezúttal Nótár Mary bőrébe kell bújnia, ami nem lesz könnyű feladat a számára.
Vágólapra másolva!

"Nagyon örülök, hogy Nótár Mary, vagyis a mulatós zenei műfaj királynőjének a bőrébe kell bújnom, ő az egyik kedvenc hazai énekesnőm. Természetesen nagy kihívás számomra, hiszen olyan jellegzetes hangszíne van, amit nem könnyű imitálni. Az éneklési stílusunkban hasonlít, hogy mindketten testesen, erősen énekelünk, nem spórolunk az energiákkal, emellett mindketten előszeretettel frazírozunk, hajlítgatunk, ami a keleties stílust idézi. A hasonlóságokon kívül viszont több szempontból is eltérő az éneklési technikánk, ezeket igyekszem elsajátítani" - mesélte a Ripostnak.

Forrás: instagram.com/opitz.barbara

"Mary sajátosságai közül kiemelném a pergetést, amibe könnyen beletörik az ember nyelve, szóval ez is igényli a gyakorlást. A mozgása, a gesztikulációja is más, szóval ezekre is oda kell figyelnem. Minden, ami kilendíti az embert a komfortzónájából, az kihívást jelent, és ez a műsor erről szól, éppen ezért ilyen izgalmas" - tette hozzá az énekesnő, akinek Nótár Mary is segített a felkészülésben.