Kislányai zavarták meg egy ismert showman otthoni műsorát - videó

Jimmy Fallon és a kisebbik lánya
Vágólapra másolva!
A járvány miatt az Egyesült Államokban már közönség nélkül veszik fel a késő esti talkshow-kat, többek között Jimmy Fallon is otthonról dolgozik – a munkát azonban cseppet sem könnyíti meg a két kislánya.
Vágólapra másolva!

Sokakhoz hasonlóan a The Tonight Show műsorvezetője, Jimmy Fallon is otthonról kezdett el dolgozni: a vendégeivel csak videochaten keresztül beszél, a YouTube-ra készülő adásokat pedig a családja segítségével veszi fel.

Jimmy Fallon Forrás: AFP/2019 Getty Images/Steven Ferdman

A kamerát a felesége, Nancy kezeli, a zenét és a grafikai elemeket hatéves lányuk, Winnie szolgáltatja, miközben a kisebbik lánynak, Francesnek valószínűleg csak annyi lenne a dolga, hogy távol maradjon a felvételtől – ez azonban nemigen sikerül neki.

A második otthoni adásba egy csúszdán érkezett – az alábbi videón nagyjából 1.30-nál –, majd egyből felmászott az apjához a műsorvezetői székbe, csak hogy később kiderüljön, Fallon egyáltalán nem vicces, legalábbis a mostani poénjai nem igazán nyerték el a kislány tetszését.

Mindeközben a nagyobbik, fegyelmezettebb lányra is átragadt a húga szeleburdisága, ő aztán a kamera elé állt be többször, hiába próbálták arrébb tolni a szülei. Nézze meg az egészet videón: