Zámbó Krisztián szórta a pénzt, de vannak tartalékai

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián a Balatonnál vészelné át a koronavírus-járványt, közben apósának segít a ház körüli munkákban – a rotációs kapával azonban meggyűlt a baja.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián a menyasszonyával, Takács Zsuzsival ideiglenesen a lány apjához költözött a Balatonhoz, ahol a ház körüli munkákból is igyekszik kivenni a részét.

"Természetes, hogy alkalmazkodom a helyzethez, és ott segítek az apósomnak, ahol csak tudok. Bevallom, eleinte nem állt jól a kezemben a metszőolló, és a rotációs kapával is meggyűlt a bajom, de az utóbbi hetekben egészen belejöttem, és már élvezem ezt a fajta munkát" – mondta Krisztián a Ripostnak, ahol fotókat is talál az énekes napjairól.

Zámbó Krisztián Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram

Krisztián a lapnak arról is mesélt, hogy nem aggódik különösebben a sorra lemondott fellépések miatt, korábban tudott félretenni: "Nem állítom, hogy lubickolok a pénzben, de az tény, hogy negyvenéves koromra benőtt a fejem lágya. Régebben, fiatal srácként szerettem szórni a pénzt, az utóbbi években azonban alaposan megnézem, mire költök, ennek köszönhetően pedig vannak tartalékaim" – magyarázta.