A terhes Köböl Anita nem aggódik túlzottan

Köböl Anita
Vágólapra másolva!
Első babáját várja Köböl Anita műsorvezető, aki igyekszik maximálisan megélni ezt az időszakot.
Vágólapra másolva!

"Sokan, akiket a várandósságuk alatt ért a vírushelyzet, most kétségbe vannak esve és aggódnak. Aggódnak, hogy mi lesz, hogy lesz, nehogy beteg legyen a pici, nehogy beteg legyek én, és így tovább. Ráadásul mindenkit különböző szakaszában ért a helyzet, így más foglalkoztat egy első trimeszteri kismamát, mint egy szülés közelében állót. Én mégis arra ösztönöznélek titeket, kismamik, hogy ne aggódjatok!

Ha aggodalommal és félelmekkel lennénk tele, akkor nem tudnánk megélni ezeket a pillanatokat abban a szépséges állapotában, ahogy lennie kell. Jó, most tegyük félre a mellékhatásokat" - írta oldalán.

"Ha évek múlva felteszik a kérdést, hogy mire emlékszel a karanténból, mit fogsz válaszolni? Azt, hogy nyomorúságos és szörnyű volt, vagy azt, hogy mennyi minden jó és élvezetes dolog történt veled!?

De ha már így alakult, hozzuk ki belőle a legtöbbet, mert ilyen többet nem lesz!" - áll a bejegyzésben. Közösségi oldalán hosszasan kifejtette azt is, ő mit tesz azért, hogy jól érezze magát, és hasonló tanácsokat vár másoktól is.