Mészáros Árpád Zsolt pár hét után eljegyezte a párját

Mészáros Árpád Zsolt beszélget énekes HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2013. május 6. Mészáros Árpád Zsolt színész, musicalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Mészáros Árpád Zsolt egy éve ismerte meg új párját, akivel gyorsan összeköltözött, és már az esküvőt tervezik.
Vágólapra másolva!

"Most akartunk volna összeházasodni, de a járvány miatt ezt későbbre kell halasztani" - árulta el a Blikknek, és arról is mesélt, hogy zajlott a lánykérés.

"Hatalmába kerített az érzés, hogy nem várhatok tovább. Ekkor már hetek óta együtt éltünk, és tervezgetni is kezdtük a közös jövőt. Tudtam, a smaragd a kedvenc drágaköve, és amikor kész lett az eljegyzési gyűrű, ahogy hazaértem, rögtön megkértem. Kriszta a díványon fekve olvasgatott a nappaliban. Elé térdeltem és megkérdeztem: 'Akarsz a feleségem lenni?' Könnyezve mondott igent és a nyakamba borult" - mondta a színész, akinek korábbi kapcsolataiból már van négy gyereke.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Párja nagyon örült, nem is gondolkodott a válaszon. "Meglepődtem, de boldog voltam, hogy Árpi máris megkérte a kezem. Tudtam a választ, amikor kimondtam, de így is majdnem kiugrott a szívem. Remélem, minél hamarabb meg tudjuk tartani az esküvőt" - mesélte Kriszta.