Ezért nem megy valóságshow-ba Robbie Williams

Stella McCartney's Autumn 2018 Collection Launch Horizontal
Singer Robbie Williams and actress Ayda Field attend the Stella McCartney Autumn 2018 womenswear collection and Autumn Winter 2018 menswear collection on January 16, 2018, in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Robbie Williamset és a családját többször hívták már valóságshow-ba, de eddig mindig nemet mondott – most pedig az is kiderült, hogy miért.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams és a felesége, Ayda Field tehetségkutató műsorban szerepelt már együtt a képernyőn, közös podcastet is indítottak, valóságshow-ban azonban nem hajlandók megmutatni magukat.

A feleség a The Sun magazinnak nyilatkozott, ott árulta el, hogy több ajánlatot is kaptak már egy családi realitysorozat forgatására, a gyerekeik miatt azonban mindig nemet mondtak.

Robbie Williams és a felesége, Ayda Field Forrás: AFP/Valerie Macon

"A gyerekek még nem elég idősek ahhoz, hogy tudják, ez milyen változásokkal járna. Tisztességtelen lenne helyettük meghozni a döntést, ráadásul sok felnőtt téma is előkerülhet egy ilyen műsorban" – mondta.

Williamsék attól persze nem zárkóznak el, hogy a gyerekeik a saját döntésük alapján megjelenjenek majd a képernyőn, de a négy gyerek közül a legidősebb is még csak nyolcéves, a legkisebb pedig idén született.