Milliókat oszt szét Vastag Csaba alapítványa

Vastag Csaba Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba zenész, a Life TV műsorvezetője, alapítványán keresztül segíti azokat a zenészeket, családjukat vagy zeneiparban dolgozókat, akik nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus-járvány miatt.
Vágólapra másolva!

Mint Vastag Csaba az Origónak elmondta, hosszú évek alatt, kemény munkával gyűjtötte össze a pénzt az alapítványban: „A tévéműsorokból származó nyereményeimet ide csoportosítottam és másokat is erre ösztönöztem. Korábban már vettünk tehetséges gyerekeknek hangszereket, most pedig eljött az idő, hogy újra segítsünk."

Forrás: TV2

A járvány, a karantén miatt sok zenész és a zeneiparban dolgozó kolléga maradt egy időre bevétel nélkül. „Úgy érzem, hogy az a legjobb megoldás, ha őket és családjukat támogatjuk. Nem csak zenészeket, hanem a koncertek létrejöttéhez hozzájáruló roadok, hangosítók, világosítók, sofőrök és a többi, háttérben dolgozók családjainak is segíthet a támogatás, mivel március óta nincsenek koncertek" – mondta.

Vastag Csaba szerint kétszer ad, aki jókor ad. „ Július 20-ig fogadjuk a pályázatokat, a palyazat@orizdazalmod.hu címen. Az orizdazalmod.hu weboldalról egy PDF-et kell letölteni, kitölteni, visszaküldeni. A pályázatok elbírálását az Alapítvány kuratóriuma végzi, melnyek természetesen én is tagja vagyok" – tette hozzá. A vonatkozó törvények szerint a hatóságok számára transzparensek maradnak, viszont a támogatottak listáját nem teszik közzé.