A MasterChef VIP 2 versenyzőjéről kevesen gondolták, hogy otthonosan mozog a konyhában, de rácáfolt minden sztereotípiára.

"Tizenkét éves voltam, amikor engem és az öcsémet szó szerint eldobott az anyánk. Apukánk huszonnégy órában dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, így engem arra kért, hogy vezessem a háztartást. Fogalmam sem volt, mit hogy kell csinálni, de nekiálltam és ösztönből főztem a családra. Sokat hibáztam, de egyre jobb és jobb lettem, mígnem azon kaptam magam, hogy imádok főzni" - mesélte a Ripostnak.

A vagyon nem arra való, hogy mindent eldobjunk, és pénzzel váltsuk ki a házimunkát. Én ugyanolyan háziasszony vagyok, mint amilyenné kislánykoromban váltam, csak annyi a különbség, hogy ma már nem kell megnéznem az alapanyagok árát. Sőt, számomra az az egyik legfontosabb, hogy minőséget szerezzek be mindenből" - mondta Polgár Tünde.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Elárulta, hogy gyakran kéredzkedik be a világ legjobb éttermeinek konyhájára is, hogy ellessen néhány trükköt kedvenc séfjeitől. Így járt már Gordon Ramsay londoni éttermének konyhájában, és bejutott kétszeres Michelin-csillagos női séf, Virginie Basselot tűzhelye mellé is.