Curtisnek már két hónapja új barátnője van

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtist új barátnőjével látták Győrben, a kapcsolat a barátok szerint már két hónapja tart.
Vágólapra másolva!

Curtis egy válogatott kosárlabdázóval, Barnai Judittal jött össze, miután a gyereke anyjával, Krisztinával különváltak az útjaik.

A párt a Best magazin fotósa látta együtt Győrben – a legújabb szám címlapján is ők szerepelnek –, majd a lapnak több ismerős, barát is megerősítette, hogy a rapper és a sportoló már két hónapja együtt vannak.

Curtis a színpadon Forrás: Facebook / Curtis

"Azért nem jelentették be a szakításukat (Krisztinával), mert jó darabig abban reménykedtek, hogy helyre tudják hozni a kapcsolatukat. Ám ahogy telt-múlt az idő, egyre fogyott a remény... A rapper, aki szemlátomást élvezte a hirtelen támadt szabadságot, mintegy két hónapja egy kis kikapcsolódásra utazott el a barátaival. Akkor ismerkedett meg Barnai Judittal. A házaspárnak ezek után nem sok esélye maradt a békülésre" – magyarázta az egyik nyilatkozó.

Curtis még csak a nyilvánosság előtt nem vállalta fel új kapcsolatát, a barátai előtt már igen: a Best szerint Judit már a rapper újpesti törzshelyén is megfordult, és Győrben is buliztak már nagyobb társasággal.