Titokban szült az Oscar-jelölt színésznő

science people Horizontal
British actress Felicity Jones, who played Stephen Hawking's wife in The Theory of Everything, and her partner Charles Guard arrive to attend the funeral of British scientist Stephen Hawking at the Church of St Mary the Great, in Cambridge on March 31, 2018. - Friends, family and colleagues of British scientist Stephen Hawking gathered to pay their respects at his private funeral in Cambridge, where he spent most of his extraordinary life. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Megszületett Felicity Jones első gyereke, de ez csak onnan derült ki, hogy a színésznő megjelent egy babakocsival London utcáin.
Vágólapra másolva!

A mindenség elmélete Oscar-jelölt színésznője, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-ben is látott Felicity Jones anya lett, de a gyereknek egyelőre se a nemét, se a nevét nem lehet tudni.

Felicity Jones és a férje, Charles Guard Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A színésznő terhessége már tavaly decemberben téma volt, a gyerek születésének hírét azonban nem osztották meg a nyilvánossággal: Jonesról csak a Daily Mail közölt most pár fényképet, amint babakocsit tol London utcáin.

Az apa Charles Guard író és rendező, akihez 2018-ban ment hozzá a színésznő, de eddig is eléggé óvták a magánéletüket.