Összeverték a színésznő két kutyáját, az egyik el is pusztult

Janis Dardaris
Vágólapra másolva!
Janis Dardaris színésznő a bírósághoz fordult, miután két kutyája közül az egyiket megölte – a másikat pedig brutálisan összeverte – egy férfi.
Vágólapra másolva!

A több mint húsz filmben és sorozatban – például a Maffiózók-ban, a Hatodik érzék-ben is – látott Janis Dardaris állatkínzás miatt jelentett fel egy Vincent Tang nevű férfit, aki össze-vissza verte a színésznő két máltai selyemkutyáját, az egyik bele is pusztult a sérüléseibe. Ezekről az állatokról van szó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Back from San Francisco to the bay area. Long day...

Janis Dardaris (@janisdardaris) által megosztott bejegyzés,

Az eset még tavaly történt, Tang annak a nőnek a barátja volt, aki hivatásszerűen, pénzért vigyázott Dardaris kutyáira, amíg az turnén volt egy színházi társulattal.

Janis Dardaris az esetet túlélt kutyával Forrás: Instagram/Janis Dardaris

A vád szerint a 36 éves férfi bejutott a színésznő New York-i apartmanjába, ott az egyik kutyát halálra verte, a másikat pedig felvitte a tetőre, ott rugdosta és fojtogatta – amit az egyik szomszédnak sikerült is levideóznia. Ez a felvétel most a per alapja, Tang két év börtönt kaphat, ha tényleg ő van a videón.

A szomszéd aztán az apartmanba visszahurcolt, félholt kutyán is segített egyébként: az állat felépült, de több mint két hetet töltött egy állatklinikán.