Félelmek, tévhitek és tények – itt az OzoneTV új dokumentumfilmje

Vágólapra másolva!
November 2-án 22:00-kor kerül képernyőre az OzoneTV sajátgyártású dokumentumfilmje "5G - A gépek internete" címmel.
Vágólapra másolva!

Leigázza az emberiséget a technika? Az 5G minden idők legnagyobb emberkísérlete? Vagy éppen ellenkezőleg, egy szép új világ ígéretét tartogatja? Az OzoneTV saját gyártású dokumentumfilmjében kiderülnek félelmek, tévhitek és tények, azaz minden, amit tudni lehet az egyik legnagyobb társadalmi vitát kiváltó új technológiával kapcsolatban. A november 2-án, 22:00-kor képernyőre kerülő műsorban megszólal többek között egyetemi kutató, elektroszenzitív gyógyszerész és távközlési szakember is.

"Sokakban felmerül, és nagyon sokat lehet olvasni vagy hallani arról, hog az 5G veszélyes, káros, akár halált is okozhat. De amennyire én látom, és én ismerem a jelenlegi felméréseket és kutatásokat, nincsen semmilyen megerősítő bizonyíték arra, hogy aggódnunk és félnünk kéne" - véli Klégl Klementina, Üzletfejlesztés és portfóliómenedzsment ágazatigazgató a T-Systems Magyarország Zrt-től.

Ozone

"Képzeljük el egy olyan szituációt, amikor beülünk reggel az autóba, de már nem sofőrként, hanem utasként, hiszen mindent az önvezető járművünk hajt végre. És az intelligens hálózatnak köszönhetően egészen pontosan tudjuk, hogy a közlekedésben résztvevő összes szereplő hogyan viselkedik, ennek köszönhetően sokkal inkább biztonságban érezhetem magam, csökkennek a közlekedési balesetek, csökkennek a dugók, és ennek köszönhetően a károsanyag kibocsátás is" - nyilatkozta Mácz Ákos az 5G koalíció szakmai vezetője.