Részegen karambolozott, letartóztatták az ismert színészt

75th Venice Film Festival. Day two Jonathan Rhys Meyers 75th Venice Film Festival photo call festival film HORIZONTAL landscape
5621027 30.08.2018 Actor Jonathan Rhys Meyers during a photo call for The Aspern Papers at the 75th Venice Film Festival. Ekaterina Chesnokova / Sputnik
Vágólapra másolva!
Ittas vezetés miatt letartóztatták a Golden Globe-díjas Jonathan Rhys Meyerst.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták Jonathan Rhys Meyerst, miután az autójával nekiment valaminek Malibuban, az intézkedéskor pedig kiderült, hogy a véralkoholszintje a megengedett felett van. Az esetnél nem sérült meg senki, a színész egyedül volt a kocsiban is.

Jonathan Rhys Meyers Forrás: Sputnik via AFP/Ekaterina Chesnokova

Meyersnek nem először gyűlt meg a baja az alkohollal, illetve a rendőrökkel: többször megjárta az elvonót, de több nyilvános balhéja is volt, 2010-ben például egy repülőtér alkalmazottait sértegette – mivel azok az állapota miatt nem engedték fel a gépre.

Az ír színész Elvis Presley szerepéért elnyerte a Golden Globe-ot az Elvis – A kezdet kezdeté-vel, később kétszer jelölték a Tudorok-ért is, amelyben pedig VIII. Henriket játszotta. Ő kapta a főszerepet a 2013-as Drakula-sorozatban is, de például a Vikingek-ben is láthattuk közel húsz epizódban.