Majdnem 600 ezer forint borravalót hagyott egy étteremben egy sztár

FOX's "The Masked Singer" Premiere Vertical
US actor/singer Donnie Wahlberg attends the FOX's "The Masked Singer" Premiere in Los Angeles, California, on December 13, 2018. (Photo by LISA O'CONNOR / AFP)
Vágólapra másolva!
Donnie Wahlberg az évszámnak megfelelő borravalót, vagyis 2020 dollárt hagyott egy massachusettsi étteremben, reméli, hogy akciójához mások is csatlakoznak.
Vágólapra másolva!

Igencsak meglepődött a massachussetsi Marshland étteremhálózat Denise nevű pincérnője, amikor egyik állandó vendégük, Donnie Wahlberg 2020 dolláros, közel 600 ezer forintos borravalót adott neki – egy 35 dolláros számlára:

Az étterem fenti bejegyzésénél olvasható, hogy Wahlberg a busás borravaló után csak ennyit kérdezett: "Ki lesz a következő?", vagyis a jutalmazást afféle kihívásnak szánta, erre utal a számlára kézzel írt hashtag, a #2020tipchallenge is. A színész és énekes egyébként már korábban elindította a kezdeményezést, amihez szerinte nem csak a tehetősek csatlakozhatnak, hisz akár 20 dollár 20 centes borravalóval is be lehet szállni.

Donnie Wahlberg Forrás: AFP/Lisa O'connor

Wahlberg annak idején a New Kids on the Block tagja volt, majd színésznek állt: Az elit alakulat és több Fűrész-film után jelenleg a Zsaruvér-ben láthatjuk, ahol Tom Selleck karakterének a fiát játssza.