Több nap kihagyás után Majka újra jelentkezett a YouTube csatornáján, mint kiderült, visszakerült a kórházba.

Kisfia születésnapjára hazaengedték a kórházból, de az otthon töltött idő alatt rosszabb lett az állapota, az ágyban fekve nem bírt egyik oldaláról a másikra átfordulni, annyira gyenge volt, és inni sem tudott, pedig a magas láza miatt ez fontos lett volna. Pénteken került vissza a kórházba egy újabb gyulladás miatt, és vélhetően napokig bent lesz, ezúttal csak akkor fogják kiengedni, ha már teljesen jól van.

Most vagyok a kilencedik napon, ilyenkor szokott ez még kritikus lenni. Remélhetőleg nem lesz belőle semmi baj" - mondta az élő bejelentkezésben Majka, aki továbbra is érez illatokat és szagokat, és a köhögés sincs a tünetei közt. Élettársa is koronavírusos, hőemelkedése van, otthon van a gyerekekkel, akik a rapper szerint valószínűleg szintén betegek lettek, de gyorsan kilábaltak belőle, egy-egy nap alatt jobban lettek.

"Tegnap nem bírtam bejelentkezni, nem tudom máshogy mondani" - reagált azoknak, akik hiányolták az elmúlt napokban, mint mondja, nagyon gyenge volt, és ma is fáradt egész nap. Hétfőn megy majd tüdőröntgenre, akkor kiderül, hogy reagált a szervezete a gyógyszerekre.