Makranczi Zalán: Sok hülyeséget csináltam már a gyerekeim kedvéért

Mintaapák
Vágólapra másolva!
Makranczi Zalán a Mokkában beszélt a Mintaapákról és arról, milyen meglepő dolgokat csinált már meg a gyerekei kedvéért.
Vágólapra másolva!

"Sok hülyeséget csináltam már a gyerekeim kedvéért, úgyhogy valószínűleg rá lehetne venni" - árulta le a Szabit megformáló Makranczi Zalán a Mokkában, mikor arról kérdezték, hogy vállalna-e hasonló mosóporreklámban szerepet a valóságban, mint a sorozatbeli karaktere. A Mintaapák színésze szerint az ember a fiáért a tűzbe menne, és bármit megtenne, de azért őt is ki lehet hozni a sodrából.

"Arról beszélgettünk nem olyan régen a feleségemmel, hogy a gyerekek képesek az emberen megnyomogatni azt a gomb-kombinációt, amire eldurran az agya. Pont tegnapelőtt volt az, mikor Benjámin állt az asztal mellett, indulás előtt egy perccel, megfogta az asztalterítőt, és azt mondta, hogy hoppá" - mesélte, hozzátéve, hogy az asztalon volt a karácsonyi dekoráció és az adventi koszorú az égő gyertyákkal, így minden csupa viasz lett. "Egy tigrisugrással átvetettem magam a lakáson, akkor nem a kedves hangomat vettem elő" - mesélte, de elárulta, hogy egyébként nagyon lágyszívű, egy ideig kenyérre lehet kenni.