Gelencsér Timi mellett egy másik régi exatlonos is visszatért Dominikára

Deres Ádám
Vágólapra másolva!
Deres Ádám a második Exatlon nézőinek lehet ismerős, keményen küzdött, de végül csak 15. lett. Edző lesz a két csapat mellett a december 28-án startoló új évadban.
Vágólapra másolva!
Deres Ádám Forrás: Deres Ádám Instagram

„Ahogyan az elmúlt időben említettem, új fordulópont érkezik az életembe, ugyanis az Exatlon előző szériája után, Dominika úgy döntött még nem enged el. Ezért az újonnan induló évadban az a megtiszteltetés érhetett, hogy felkérést kaptam arra, hogy a Bajnok és Kihívó csapat edzőjeként utazzak Dominikára, illetve étkezési rutinjaikon is dolgozhassak a jobb forma és teljesítmény érdekében. Ezáltal szorosabb és még izgalmasabb versenysorozatot nyújtva nektek" - írta oldalán.

„Ez számomra hatalmas dolog szakmailag is, és emberileg is, hogy rám gondoltak. Sportolókkal, élsportolókkal dolgozni abban a műsorban, ahol még nemrégen versenyzőként álltam rajthoz! Kíváncsi vagyok az elkövetkezendő időszakra, tapasztalatokra, az új versenyzőkre, a közös munkára. Rengeteg új infó érkezik, és szeretném a kinti életet, és hónapokat, egy kicsit más perspektívából megmutatni nektek" – áll Deres Ádám oldalán, tehát érdemes őt is követni, Palik László műsorvezető és Gelencsér Tímea riporter mellett.