Szűcs Judith tizenegy éve menyasszony, de megint elhalasztja az esküvőjét

Szűcs Judit a változókorról mesélt: óriási tragédiaként élte meg, Szűcs Judith, változókor
Vágólapra másolva!
Szűcs Judith és a párja megint elhalasztották az esküvőjüket, ezúttal a járvány miatt – az énekesnő azonban nem esett kétségbe, vár az oltásra.
Vágólapra másolva!

Szűcs Judith tizenegy éve él boldog párkapcsolatban, de az esküvőre még mindig nem került sor a párjával: 2019-ben még megfelelő időpontot nem találtak a nagy eseményre, most a világjárvány miatt kénytelenek elhalasztani az esküvőt.

Szűcs Judith Forrás: FEM3

"Nem volt kitűzve a pontos dátum, de mindkettőnknek fontos, és régóta szeretnénk már egybekelni. A jelen helyzet azonban ismét nem alkalmas egy ilyen eseményre, úgyhogy ez megint tolódik picit. Nem gondolom, hogy maszkos násznép előtt, maszkban szeretném megcsókolni az uramat" – mondta az énekesnő a Borsnak.

"Én így is azt érzem, hogy immáron tizenegy éve házas vagyok, tizenegy éve férjem van, és most nem a lagzi a legfontosabb. Először is álljon helyre a világ, legyünk beoltva, én már regisztráltam is, mert mégiscsak 67 éves vagyok. Aztán köszöntsön be végre a tavasz, a jó idő és egy új, szebb jövő. Számomra most ez a prioritás" – tette hozzá.