Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Pásztor Anna: Nem tudtam felkelni, délre szedtem össze magam

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Az énekesnő egy hosszú bejegyzésben írta le a történetét, és köszönetet mondott a táncpartnerének.
Vágólapra másolva!

"Megtaláltam a képet. A törés után másnap, szombaton volt a 3. élő adás... Nem is tudtam felkelni a reggeli kamerapróbára, délre szedtem össze magam, bementem. Lesz, ami lesz. TV2-es dokinak megmutattam, izomhúzódásra gyanakodott, felkínálta a fájdalomcsillapító szurit, de inkább csak a gyógyszert és az izomlazítót vettem be, de annyira kiütött, hogy csak vigyorogtam, mint a tejbetök... Estére nem vettem be. Estig nem is próbáltam mozogni, táncolni, nyújtani" - számolt be az oldalán.

"40 perccel a táncunk előtt hátramentünk Gyurival a színfalak mögé, és nagyon lassan elkezdtem mozogni... Lesz, ami lesz, max. abbahagyjuk a koreografiát a színpadon... Gyuri elmondta másnap, hogy fel volt készülve arra, hogy lehozzon a parkettről, ha kell, a karjában... Egészen hihetetlen, hogy letáncoltuk! Van egy kép, az egyik emelés, ahol látszik, hogy kapaszkodok Gyuriba minden lehetséges módon... Az arcomra kiült minden..." - írta.

Köszönöm, Gyuri, hogy vigyáztál rám, mint a hímestojásra, 4 héten keresztül kerülgettük az emeléseket, a hajlásokat és a fájó mozdulatokat, számtalanszor újra kellett koreografálni a táncot... Hónaljam alatt tartva tudott csak felemelni Gyuri, ettől az ő csuklója is rottyra ment..." - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről