A Dal 2021: Andelic Jonathant a nézők juttatták tovább, Radics Gigi sokat köszönhet a zenekarának

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Szombat este lezajlott A Dal 2021 második elődöntője, így összeállt az idei széria döntős mezőnye, az adásról és a továbbjutókról itt olvashat bővebben. A műsor után a továbbjutók, többek közt Radics Gigi és Andelic Jonathan meséltek A Dal Kulisszában.
Vágólapra másolva!

Andelic Jonathant a közönség jutatta be a döntőbe, amiért nagyon hálás - erről mesélt A Dal Kulisszában.

"Alapvetően ennek a műfajnak a sajátja, hogy nem háttérvokál van, hanem a szólisták egyenrangúak" - mondta, miután szóba került, hogy mennyi dicséretet kapott a kórusa a zsűritől. Az énekes szerint elképesztő, hogy bejuthattak a döntőbe, nagyon boldog volt, mikor megtudta, hogy a jövő héten is színpadon lehetnek. "Képlény, de vannak tervek, ötletek" - egyelőre csak ennyit árult el arról, hogy a döntőben milyen formában láthatják újra a nézők az Áldom című dalát.

Radics Gigi zenekara is rengeteg dicséretet kapott, ő arról mesélt, hogy két éve dolgoznak együtt, és nagyon hálás nekik a mai napért is, hiszen a döntőbe jutottak. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy újra ilyen ruhakölteményekbe bújhat, és énekelhet. "A kislányom most édesanyámmal van, jó helyen, és nagyon várom, hogy lássam" - árulta el egy nézői kérdésre.