Egy dolgot bánt csak meg az Exatlon új kiesője

Vágólapra másolva!
A TV2 műsorában a Bajnokok elveszítették az egyik alapemberüket, aki még maradt volna játékban.
Vágólapra másolva!

Szarka Ákos azt tervezgette, hogy legalább március 31-ig játékban lesz, de ez nem jött össze, kiesett egy éjszakai párbajon. Gelencsér Timinek elmondta, hogy ő belül egyre jobbnak érezte magát, fejlődést érzett, de közben nehezen jöttek a pontok. „A párbaj brutális volt, nagyon kemény" – mondta. Megjegyezte, hogy ellenfele országúti kerékpáros: „Dani egyszerűn megevett, volt ahol bedarált, nem savasodott a lába, az ügyességihez is előbb ért oda" - magyarázta.

tv2

Franciska medálját elfogadta, mert mindenképp maradni akart. Egy dolgot bánt csak meg, azt, hogy nagyon lassan nyitott mások felé. „Nem akartam senkihez közel kerülni, pont azért, mert akkor megütheted magad és sebezhető leszel. Ez egy sport, így tekintettem rá. A korosztály miatt Francival sokszor megértettük egymást" – mesélte.

Andrásban is megvolt a potenciál, vélte, csak kevés idejük volt együtt. Az őt kiejtő Danival meg épp az utolsó napon beszélgetett egy jót, de akkor már tudták, hogy ilyen nem lesz többet, hiszen kettejük közül valaki mindenképp búcsúzik.

Bővebben a videón:

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?