Meghízott a karanténban a Dancing with the Stars versenyzője

dancing with the stars 2020 GYŐRFI DÁNIEL ÉS STANA ALEXANDRA
Vágólapra másolva!
Győrfi Dániel elvesztette sportos formáját, már nem úgy néz ki, mint ahogy a Dancing with the Stars-ban láttuk négy hónapja.
Vágólapra másolva!

Győrfi Pál fia, Győrfi Dániel sokat hízott, mióta tavaly decemberben véget ért a Dancing with the Stars derült ki a Borsnak adott nyilatkozatából.

"Fizikailag sokkal mélyebben vagyok, mint pár hónappal ezelőtt. Nincs bennem az a lendület, fizikai boldogságérzés, mint a táncos műsor idején. Ez egyfelől persze természetes, ott extrém mennyiségű mozgást végeztem, a 25 kilós fogyásom mellett többkilónyi izmot pakoltam magamra. A leállás óta viszont engem is elért a karanténtunyulás" – mondta.

Győrfi Dániel és táncpartnere, Stana Alexandra, Dancing with the Stars Forrás: TV2

Győrfi az utóbbi időben sokat ült a számítógép előtt, ráadásul nassolt is, aminek meg is lett az eredménye. Azt azonban nem szeretné, hogy ez így is maradjon: "Épp a napokban döntöttem el, hogy mostantól a fizikai állapotom felturbózása lesz a legfontosabb célom úgy, hogy erről videókat fogok forgatni. Az edzéseimmel szeretnék motiválni másokat is. Nehéz ez az időszak, de nagyon lelkes vagyok" – magyarázta.