Magyar sztárok, akik igazán különleges nevet választottak a gyerekeiknek

sáfrány emese
tápai szabina
ada
hódi pamela
Vágólapra másolva!
A napokban született meg Sáfrány Emese kisfia, aki a Nolen nevet kapta, de ugyanilyen különleges nevet választott Kulcsár Edina is, aki Medoxnak nevezte el a kisfiát és Ninának a kislányát, vagy Vasvári Vivien, aki Edwardnak hívja a fiát. Mostanában született Freya, Bella és Evolet is - összeszedtük az elmúlt néhány hónap legkülönlegesebb neveit a magyar sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Sáfrány Emese - Nolen

A kisbaba a napokban született, de Aleska már májusban elárulta, hogy hosszú vívódás és keresgélés után sikerült eldönteniük, mi legyen a születendő fiuk neve. A kicsit Nolennek nevezték el, és azt is elárulta, hogy miért ezt választották.

"Ne legyen túlságosan gyakori, de túl bonyolult nevet sem szerettünk volna, és a jelentése is fontos volt. A hosszú listáról sorra húztuk ki a neveket, és végül két név között vacilláltunk hetekig, de aztán végre megszületett a döntés. A fiunk neve Nolen lesz! Jelentése: bajnok" - árulta el akkor.

Ada - Freya

Az egykori műsorvezető is jó előre, már februárban elárulta, hogy a kislánya a Freya nevet kapja majd, a teljes neve Kiss Freya Jázmin lett. Ada május 21-én a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy a harmadik gyereke világra jött, ikerfiai, Bálint és Bence 2006-ban születtek.

Kulcsár Edina - Medox és Nina

Kulcsár Edináék nem halasztották az utolsó pillanatra a névválasztást: mikor a műsorvezető és párja, Csuti megtudták, hogy fiuk lesz, döntöttek, és nem is akármilyen névvel rukkoltak elő. A baba 2018-ban született, a névválasztást pedig az érkezése előtt hosszasan megindokolták.

Mint mesélték, egy-egy papírra leírtak tíz-tíz nevet, ami nekik tetszik, és mikor összehasonlították a listáikat, egyetlen közös volt rajta, a Medox. Így egyértelmű lett a névválasztás. "Megnéztük, és természetesen lehet anyakönyvezni. Nyitott szemmel, füllel jártunk, mióta tudjuk, hogy gyermekünk lesz. Igen, tudjuk, hogy Angelina Jolie fiát Maddoxnak hívják. Férfias, jól csengő név, nyilván ennek is szerepe volt abban, hogy születendő kisfiunk a Medox nevet kapja" - mesélte még a babavárás ideje alatt.

Azóta egy kislányuk született, aki szintén nem hétköznapi nevet kapott, őt Ninának hívják. "Szeretném nektek elújságolni, hogy hogy fogják hívni a kislányunkat! Mondanám, hogy sokat gondolkoztunk, hogy mi legyen a neve, de ez nem lenne igaz. Edinának határozott elképzelése volt, amivel én maximálisan egyetértettem. Mivel számára nagyon fontos a Mamája (dédi), így szerette volna, ha valamilyen úton-módon, az ő nevét kapja, aki Anna, de Medox nevét is figyelembe vettük, így ennek alapján született meg a döntésünk. Tehát a kislányunkat Ninának fogjak hívni, ami az Anna női név önállósult beceneve!" - osztotta meg korábban Csuti.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!