A gyászoló Kis Grófóék egy percre sem hagyják magára az édesanyjukat

Kis Grófo
Vágólapra másolva!
A december elején koronavírusban meghalt Nagy Grófo sokaknak hiányzik, már megkeresték a családot azzal az ötlettel, hogy emléktábla vagy szobor készüljön róla.
Vágólapra másolva!

"Sokan tudják és látják, hogy mi rendkívül családcentrikusak vagyunk. Édesapám hiánya örökre velünk marad. Egyetlen dolog enyhíti a fájdalmunkat, hogy tudjuk, ő már a Jóisten mellett van. (...) Eddig is sokat voltunk együtt, az utóbbi időben sincs ez másként. Vigyázunk egymásra, az édesanyánkra, mindig van mellette valaki. Nagyon sokat kaptunk édesapámtól. Egész életemben követni fogom a tanítását, hogy első a család, az alázat és a tisztelet" - mondta a Blikknek zenész, aki a roma hagyományokat megőrizve gyászol, de a bensőséges szokásaikat közösségükben élik meg.

Forrás: Instagram

A kisebb unoka még nem érti igazán, hogy mi történt a nagypapájával, a nagyobb megértette, hogy ő az Úrhoz költözött" - árulta el. "Terveim között szerepel egy emlékdal írása, de ennek még nincs itt az ideje. Több megkeresést, jelzést kaptunk már, hogy édesapám tisztelői, roma szervezetek képviselői körében felmerült, hogy emléktáblát, szobrot szeretnének állítani, de ez még a jövő titka" - tette hozzá.