Meg fog lepődni, hogy ki ma a világ legszexibb férfija

"The Shrink Next Door" New York Premiere GettyImageRank2 Color Image arts culture and entertainment celebrities Horizontal
NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 28: Paul Rudd attends "The Shrink Next Door" New York Premiere at The Morgan Library on October 28, 2021 in New York City. Alexi J. Rosenfeld/Getty Images/AFP (Photo by Alexi J. Rosenfeld / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A People magazin idén is megválasztotta a világ legszexibb élő férfiját: 2021-ben Paul Rudd kapta a megtisztelő címet.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves Paul Rudd lett a világ legszexibb férfija a People magazin szerint, amin még ő maga is meglepődött: "Van elég önkritikám, hogy tudjam, amikor az emberek meghallják, hogy engem választottak, azt kérdezik: Mi van? És ez nem hamis alázat. Annyian megkaphatták volna előttem a címet" – mondta a címlapsztoriban.

Tavaly egyébként Michael B. Jordan, előtte pedig John Legend lett a világ legszexibb férfija a People szerint, a korábbi nyertesekről – egészen 1985-től kezdve – itt talál egy galériát.

Paul Rudd amerikai színész, eddig közel 130 filmben és sorozatban szerepelt. A Marvel-univerzumban jelenleg ő játssza a Hangyát, de például Judd Apatow több vígjátékában (A 40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) is láthattuk, a Jóbarátok rajongói pedig Phoebe férjeként emlékezhetnek rá.