Szívszorító sorokkal búcsúzott Kóbor Jánostól Pataky Attila

Kóbor János, énekes, búcsúztató, halál, Bazilika, megemlékezés, haláleset, meghalt, Szent István Bazilika, 2021.12.17.
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán búcsúzott KóborJánostól az Edda frontembere.
Vágólapra másolva!

Szentmisét tartottak a budapesti Szent István Bazilikában a legendás magyar zenész, Kóbor János tiszteletére péntek este, ahol többek közt Pataky Attila is búcsút vett barátjától. Az Edda frontembere egy nyilvános üzenetet is írt Búcsú Mecky-ől címmel a közösségi oldalán.

Fotó: Koncz Márton - Origo

"A sztársors nagyon is végzetes és halálosan komoly. Korunk egyik legnehezebb sorsvállalása. Óriási lehetőséget rejt magában, hiszen a felnagyított figyelemnek köszönhetően rengeteg energia áramlik egy sztár felé. A legtöbben ezt egyszerű fekete lyukként elnyelik. Valódi tartalom érték-közvetítés nélkül elfogynak lassan! Vannak, akik vállalják az Isten adta lehetőséget, és élnek vele. Ilyen volt Kóbor János – Mecky mindig amikor színpadra lépett.

Mi volt a TITKA? AZ, HOGY ÖNMAGÁT ADTA! Csendes, egyszerű hétköznapok után újra és újra a színpadon termett és teljes természetességgel tette a dolgát, és ÉNEKELT! A MIÉNK LETT AZ OMEGÁS KÓBOR JÁNOS – MECKY!!!

A létezésükkel és zenéjükkel ÖRÖKRE a szívekbe vésték, hogy volt egyszer egy OMEGA nevű rock zenekar SOKAK BOLDOGSÁGÁRA!!!" - írta.