Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Első napján megsérült az Exatlon egyik újonca

Vágólapra másolva!
A pirosak visszafoglalták a villát, 4-6-ról nyertek 10-6-ra. A kékeknél a két új ember nem volt elégedett magával, de bizakodóak.
Vágólapra másolva!

A kéthetes hajsza első napján a Bajnokok nyertek egy jó hajrával, ugyanis sokáig együtt haladt a két csapat: 6-4-es vezetés után buktak el a Kihívók 10-6-ra, azaz a végén leblokkoltak. Új arcokat is láthattak a tévézők, négyen is jöttek, itt ismerheti meg a sportembereket.

tv2

A villa mellett az előnyt is megnyerték a pirosak, ráadásul Nemzetek Csatája is lesz a héten, Dominika ellen, nem panaszkodhatnak unalomra. „Örülünk, hogy két erős fiúval bővült a csapatunk" – mondta Móricz Dani a verseny után.

tv2

Wald Ákos szerint nem nagy probléma, hogy a faházban kötöttek ki, mert együtt lehet a csapatuk. Herczeg-Kis Bálint elégedett volt az újakkal, gyorsak voltak, higgadtak, első napra ez nem rossz. „Helytálltak, és ha így folytatják, erős játékosok lesznek" – vélekedett, de a két újonc nem volt elégedett magával.

Sérülés is volt, a Dancing with the Stars-ból ismert táncos, Suti András mindkét térdét lehorzsolta, térdvédőt is kapott, de ez nem akadályozza meg abban, hogy kedden már fusson újra – karibi kaland, tengeri horgászat lesz a tét.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről