A gyerekvállalásról és a nehéz időszakról mesélt Sári Évi

Sári Évi
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, jó anya lesz, ha gyereket szül, de nem szereti, ha erről faggatják. Örül, hogy újra van munkája, mert a korábban félretett pénzét élte fel az elmúlt hónapokban.
Vágólapra másolva!

A járvány első időszakában egyáltalán nem szenvedett, sok szabadideje volt. Egy idő után azonban már nagyon dolgozni akart, tavaly nyáron volt is pár fellépése. „Ez a tél azonban rémálom volt. Ez nekünk nem szimpla munka, ez a szerelmünk, ez tölt fel. Aztán teljesen váratlanul kaptam egy munkát, a Funny girl musicalt, hat hét próbaidőszak volt. Szerencsések voltunk, végig teszteltek minket. Az első nap sírtam, az éreztem, végre élek... és a premier napján is sírtam, ugyanis nézők nélkül zajlott" – mesélte Joshi Bharatnak a LifeTV-n.

Forrás: Sári Évi, Instagram

Bevallotta, hogy hetekig elhanyagolta az éneklést, még az a félelem is benne volt, hogy már nem tud úgy énekelni, mint korábban. „Nem volt kedvem gyakorolni sem, de a hangszalagokat is edzésben kell tartani, mint testünk bármely izmát" – mondta.

A gyerekvállalásról is beszélt

„Hogy én a barátaimmal, a párommal beszélgetek a gyerekvállalásról, az a mi dolgunk. Ha lenne egy gyerekem, szerintem jó anyuka lennék. De én soha nem voltam az álmodozó típus, aki egész fiatalon már látja a pompás esküvőjét és a gyerekeket. Egyszer biztos lesz gyerekem" – mesélte Joshi Bharatnak.

Forrás: Sári Évi, Instagram

Kicsit tart attól, merre tart a világ. „Húsz év múlva lesz jó levegő, ivóvíz? Nem napi szinten foglalkoztat, de benne van a tudatomban" – mesélt aggodalmairól. Mivel sokat dolgozott, volt félretett pénze, azt élte fel az elmúlt hónapokban, ez eléggé nyomasztotta.