Tóth Gabi már nagyon várta, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi elárulta, hogy a szülés óta autoimmun betegséggel él, ezért is várta nagyon, hogy megkapja a védőoltást.
Vágólapra másolva!

"Nem titok, én már nagyon vártam, hogy megkapjam az oltást, mivel átestünk a betegségen, tudtam, mivel jár, de azt elképzelni sem tudom (és nem is akarom), hogy ez az új mutáns verzió mit tudna okozni, ha ismét elkapná a család összes tagja.

Amit viszont még nem említettem korábban, és semmilyen interjúban nem hangzott el, hogy a szülést és szoptatást követően sajnos kiderült: a hormonháztartásom felborulásának következtében lett egy autoimmun betegségem, aminek a neve hashimoto. Ez egy pajzsmirigybetegség, ami autoimmun gyulladást indít el, ezzel károsítva a pajzsmirigyet, alulműködéshez, ritkábban túlműködéshez vezethet. Egyelőre nálam az utóbbi van, de ez az esetek többségében egyszer csak megfordul. A lényeg, hogy emiatt én csak a Pfizer- vagy a Moderna-vakcinákat kaphatom meg. Fel voltam tehát készülve, hogy még akár hónapokat is várnom kell, de mivel az elsők között regisztráltam, azért reménykedtem..." - kezdte blogjában az énekesnő.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

'És húsvét előtt pár nappal megcsörrent a telefonom, az orvosom csengő-bongó hangján (én legalábbis annak hallottam) beleszólt, és azt mondta, hogy az ünnepek alatt mehetek az oltásra. Biztosan sokan megmosolyogják, de én azt éreztem, hogy ez a legnagyobb ajándék, amit húsvétra kaphatok, és egy percig nem tekintettem véletlennek, hanem egy visszaigazolásnak arra vonatkozóan, hogy a hitem megingathatatlan. A feltámadás ünnepén én is esélyt kapok arra, hogy végre „feltámadjak", és magam mögött hagyva ezeket a szorongással teli hónapokat, végre újra alkotni, zenélni, ÉLNI tudjak" - írta, és arról is részletesen beszámolt, hogy zajlott az oltás.