Pásztor Anna: Receptre írnám fel a nőknek az orgazmust!

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Az énekesnő közel az ötvenhez is nagyon jó formában van, de úgy érzi, ő továbbra sem tud felnőni.
Vágólapra másolva!

Pásztor Anna elmesélte a Tükörben, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és csak kisebb kozmetikai kezelésekkel tartja fiatalon az arcbőrét. "Negyven éven keresztül hedonista, szabadságimádó ember módjára éltem. Vakmerően és szőkén belegázoltam a világ legnagyobb óceánjaiba térdig. Minden adott volt, hogy elkallódjak, de nem történt meg. Hatalmas kalandok voltak, mindenben részt vettem, de nem hagytam ott a fogam" - mesélte, és azt is kifejtette, hogy talált rá a saját nőiességére.

Forrás: Pásztor Anna, Instagram

"Én lassan ötvenéves vagyok, de a lelkem csak nem akaródzik felnőni. Az ember lelkéhez igazodik jó esetben a ruhatára, ezért, ha nyugiban szeretek lenni, egy 12 éves gördeszkás kissrác ruhatárát veszem magamra, kapucnis pulcsi, edzőcipő. Sokkal nagyobb a disszonancia az én esetemben akkor, amikor megpróbálok 48 éves nőnek öltözni" - mondta.

Arról is nosztalgizátott, hogy egy teljes fesztiválszezont és több nagykoncertet is terhesen zenélt végig, és a szüléséről is részletesen mesélt. "Nagy barom lettem volna, ha kihagyom a gyerekesdit, mert ha valami ér valamit a világon, akkor ez az. És amit még ne hagyjanak ki a nők az életben, az az orgazmus. A nőknek receptre írnám fel az orgazmust, mert nagyon nagy százalékban a nőknek még most is az van, hogy nem adatik meg, és szerintem ez nem fair. Pedig az nagy juti-fali az életben, felírnám az orgazmust SZTK-lapra" - jegyezte meg.