Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Elképesztő dologba fogott a TV2 Tények műsorvezetője

Andor Éva
Vágólapra másolva!
Andor Éva családjának nőtagjai mindannyian értenek a ruhakészítéshez. A TV2 Tények műsorvezetője már gyerekként megtanult varrni.
Vágólapra másolva!

A Tények műsorvezetőjének nagymamája hivatásos varrónő volt, még édesanyja is ügyesen hímzett, horgolt. Így nem is csoda, hogy már kisgyerekként elsajátította a varrás mesterségét.

Forrás: Andor Éva/Instagram

"Női vonalon nálunk családi hagyomány és örökség a varrás! Szívesen variálom az anyagokat, szabásmintákat" - idézte a műsorvezetőt a Ripost, aki azt is elárulta, hogy szűkös anyagi helyzetük miatt nem volt egyszerű a gyerekkora. Nem is tudtak mindig új ruhát vásárolni maguknak, így egyszerűen inkább elkészítették, amire szükségük volt.

Még csíkos fürdőruhát is varrt nekem, amit ma nem érné meg elkészíteni" - mesélte, majd azt is elárulta, hogy nemrég ismét felfedezte magában a varrás örömeit, és már két nyári ruhát is elkészített magának.

"Most a karantén alatt nem volt színház, utazás, ami nekem kikapcsolódás, és akkor jöttem rá, hogy most van időm alkotni. Többek között megtanultam rejtett cipzárat varrni! Ez remekül kiegészíti a két másik hobbimat, az olvasást és a filmnézést. (...) Tervezek egy virágos kötényruhát is. Mosolygok azon, hogy harmadáron hozok ki egy-egy darabot, mint az üzletben!" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről