Titokban férjhez mehetett az egyik Kardashian lány

Travis Barker, Kourtney Kardashian
Vágólapra másolva!
Több jel is arra utal, hogy Kourtney Kardashian férjhez ment Travis Barkerhez, hivatalos nyoma azonban nincs az esküvőnek. Mi történhetett?
Vágólapra másolva!

Pár Instagram-poszt alapján nagyon úgy tűnik, hogy Kourtney Kardashian hozzáment Las Vegasban a Blink-182 dobosához, Travis Barkerhez, akivel tavaly szeptember óta vannak együtt.

Barker lánya, Alabama egy Instagram-sztoriban jelezte, hogy nagyon örül a párnak, Kardashian stylistja, Glen Coco pedig egy lapozható bejegyzést tett közzé róluk:

Forrás: Instagram/Alabama Barker

"Most már értem, hogy az emberek miért házasodnak Vegasban. Semmi sem hasonlítható a szerelemhez ÉS a kellemes időtöltéshez" – írta Coco, ami egyértelműen arra utal, hogy Kardashianék már férj és feleség.

Ehhez jött még a Kardashian lány újabb Instagram-sztorija, amely szerint hazaérve Las Vegasból egy nagy csokor fehér virág várta otthon a testvérétől, Khloétól:

Forrás: Instagram/Kourtney Kardashian

Ennyi jel után a The Sun magazin felvette a kapcsolatot az illetékes anyakönyvi hivatallal, ott azonban azt mondták, hogy nem állítottak ki házassági okiratot Kardashian és Barker nevére – márpedig ahhoz, hogy összeházasodjanak, még Las Vegasban is személyesen kellett volna megjelenniük, és csakis a saját, törvényes nevüket használhatták volna.