Bevonult a börtönbe a szexrabszolgák toborzásáért elítélt színésznő

Bűnösnek vallotta magát Allison Mack, szexrabszolgákat toborzott Smallville
Bűnösnek vallotta magát a színésznő
Vágólapra másolva!
A Smallville-ből ismert Allison Mack a vártnál korábban kezdte meg hároméves börtönbüntetését, miután elítélték szexrabszolgák toborzásáért.
Vágólapra másolva!

Az előírtnál jó két héttel korábban, szeptember 29. helyett már szeptember 13-án megkezdte hároméves börtönbüntetését Allison Mack, akit – mint írtuk – szexuális célú emberkereskedelem és munkavégzésre való kényszerítés miatt ítélt el a bíróság.

Allison Mack a bíróságra menet 2018-ban Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jemal Countess

Mack az NXIVM nevű szekta tagjaként segített női rabszolgákat szerezni a vezetőjüknek, Keith Raniere-nek: Amerika-szerte gyenge, befolyásolható nőket toborzott egy olyan szervezetbe, amely elvileg segített volna nekik megerősödni, fejlődni – ehelyett a nők a szektában találták magukat, ahol akaratuk ellenére nemcsak dolgoztatták, de szexuálisan is kihasználták őket.

A színésznőt már 2018-ban letartóztatták, de csak idén nyáron ítélték el. A kaliforniai FCI Dublinban fogják fogva tartani, ahol Felicity Huffman és Lori Loughlin is leülte a büntetését, miután belekeveredtek az amerikai elit egyetemek körüli vesztegetési botrányba.