Gyereke lesz a Sztárban sztár leszek! versenyzőjének

Csiki András, Sztárban sztár leszek!
Vágólapra másolva!
A szomorú időszak után rátalált a boldogság a Sztárban sztár leszek! versenyzőjére.
Vágólapra másolva!

Csiki András az előválogatón könnyeket csalt Tóth Gabi szemébe, amikor elénekelt egy lírai dalt, amit elhunyt párja emlékének ajánlott fel. A versenyző a Ripostnak elárulta, azért jelentkezett a Sztárban sztár leszek!-be, mert úgy érezte, a nehéz időszak után végre megerősödött.

"Négy évvel ezelőtt a kisfiam anyukája daganatos betegségben elhunyt. Borzasztó és nehéz időszak volt ez számunkra. Dühös voltam a világra, dühös voltam mindenre, ami ezt az egészet okozta. Igazságtalannak gondoltam, hogy egy 30 éves gyönyörű nő felment az angyalkák közé és itt hagyott bennünket. Nagyon mélyre kerültem, de szerencsére a nagyszülők sokat segítettek Dani nevelésében, és a főnököm is nagyon támogató volt, rugalmasan kezelte a munkabeosztásomat" – emlékezett vissza András, akinek a zene és az éneklés szó szerint felért egy terápiás kezeléssel a történtek után. Bár időbe telt neki, két évvel később rádöbbent, muszáj visszatérnie a való életbe.

Forrás: TV2

"Egyik este kimozdultam otthonról, és egy pubban arra lettem figyelmes, hogy egy lány hangosan, szívből nevet. Kíváncsi lettem rá, így kezdődött az egész, majd barátságból szerelem szövődött köztünk" – mesélte a versenyző, aki nemrég oltár elé vezette Ildikót, sőt András elárulta, hamarosan szülők lesznek. "Két héttel ezelőtt, szeptember tizedikén összeházasodtunk a párommal és decemberre várjuk a kislányunkat, aki a Nóra nevet kapja majd. Már izgatottan várjuk a babánkat" - mesélte.