Veszélyeztetett terhesként várja első gyerekét Karsai Zita

Karsai Zita
Vágólapra másolva!
Karsai Zitának a két gerincsérve megnehezítheti első gyereke világra jövetelét.
Vágólapra másolva!

Veszélyeztetett terhesnek számít a kora miatt a 41 éves Karsai Zita, ráadásul a Megatáncban megismert népszerű művésznek két gerincsérv is nehezíti a mindennapjait.

az utóbbival ráadásul az utóbbi 3-4 évben sokat szenvedtem, már szteroidot is írtak fel a kezelésére. A mozgás viszont sokat segít, akkor romlik az állapotom, amikor valamiért hosszabb ideig nem táncolok és sokat ülök" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Karsai Zita / Insatgram

"Miután Lili megszületett, addig Magyarországon leszünk, és csak itthon dolgozom, maximum online órákat tartok, ahogy a mostani időszakban is. Eddig mindent a szakmám írt felül, hogy táncosként kiteljesedjek, most hogy úgy érzem, kijártam az utam, most már a családalapítás az első" - mondta Karsai Zita, aki azt is elárulta, 35 éves koráig nem is akart szülni, most viszont már nagyon várja, hogy a kezében tarthassa a kislányát, ennek az egyik oka az is, hogy nehezen viseli a várandósságot.

Az nem is zavar, ha a baba miatt egész éjszaka ébren kéne lennem, de a sok hányást rosszul viselem. Azt szoktam mondani, nappal várandós vagyok, éjszaka terhes" - tette hozzá a táncos, aki a múlt hétvégén búcsúzott a TV2 zenés show-jától, a Nicsak, ki vagyok?-tól.