Január 10-én lezárult a Nicsak, ki vagyok? a TV2-n. A két tippelő csapat közül Ábel Anitáék nyertek, bár az utolsó estén senkit nem találtak el. 

Mint korábban írtuk, a döntő felénél a Babát és a Tigrist engedték tovább a zsűritagok, a Varjúnak kellett felfednie magát. Kamarás Iván és Makranczi Zalán volt a két tuti tipp, de Dobrády Ákos, a TNT énekese volt a maszk mögött.

TV2
TV2

Versenyben maradt tehát a Baba és a Tigris, előbbi zárta a produkciók sorát. „A legjobb rejtőzködő" a Tigris lett, de rögtön ezután leleplezték a Babát, Mihalik Enikő bújt meg a maskara mögött – senki nem kapott pontot. 18 éve dolgozik Kajdi Csabával, aki nem ismerte fel a modellt. 6-5-re vezetett ekkor Ábel Anita, Király Viktor és Csonka András csapata.

TV2
TV2

A show végén jött a Tigris, Miss Bee és Fresh Andi volt a két tipp, de egyik sem talált: Metzker Viki DJ volt az álarc mögött (akiről szexi képeket itt talál). Iszonyatosan jó élmény volt, kedves volt a stáb, sok mindent tanultam ebben a műsorban - mondta lelkesen a győztes.

tv2

Az állás már nem változott, Ábel Anita és csapata nyert.