Két barát párbajozott az Exatlonban, a Kihívók csak hatan vannak

Exatlon
Vágólapra másolva!
Nagy Dani továbbra is sérült, medált nyert Lilla és Bálint. A TV2 sportrealityjének pénteki adásában párbajozott két barát, szobatárs, és a végén meglepetés született.
Vágólapra másolva!
tv2

Szendy Lilla és Kőnig Anna verekedték be magukat a női medáljáték döntőjébe, ott előbbi nyert 2-0-ra. Szarka Ákos és Herczeg-Kis Bálint jutott el a férfidöntőig, de utóbbi nem sok esélyt adott ellenfelének, gyors volt és pontos. Egy medál jutott tehát a Bajnokoknak, egy a Kihívóknak, de ez igazából egyéni díj, akinek esze van, elteszi későbbre, mikor saját bennmaradását biztosíthatja be ezzel.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Lilla ma is remekelt tv2

A párbaj ezúttal Ricsi és Gergő között zajlott, azt már egy nappal korábban lehetett tudni, hogy a kékek közül esik ki valaki. Balogh Richárd utolsó helyen szerénykedett az első két hét tabelláján, de riválisa sem volt sokkal előrébb, íme:

Ehhez képest most Ricsi nagyon felszívta magát, jól is dobott, nagyon simán, 4-0 arányban elverte lakótársát, szobatársát, akit már barátjának is nevezett sokszor. „Ezt az érzést senkinek nem kívánom. Mosolyogva emlékezünk majd rá, köszönjük neki a vidám perceket" – mondta a nyertes. Gergő szerint ellenfele fantasztikusan küzdött. „Elképesztő kaland, kihívás volt. Nem tudtam, menni mindent adhat az Exatlon, új barátokra találtam" – lelkesedett a kieső.

Hétfőn is érdemes lesz nézni, új versenyzők jönnek, villajáték is lesz.