Teljes összeomlás, megalázó vereség az Exatlonban

Exatlon
Vágólapra másolva!
Nagyon kínos, 10-2-es vereséget szenvedtek a Bajnokok, holott egy nappal korábban még 10-5-re nyertek. A Kihívók ezzel óriási előnyhöz jutottak, könnyen lehet, hogy pirosoktól lesz kieső a héten.
Vágólapra másolva!

Somhegyi Krisztián hozta az első pontot a Bajnokoknak, ezzel még vezettek is, de utána rémálom, keserves gyötrelem jött, legalábbis a számukra, mert nyolc futamot nyertek zsinórban a riválisaik. Krisztián legalább hozott megint egy futamot, ezzel lett 8-2, ő az egyetlen a piros csapatból, aki rendesen odatette magát ezen a napon.

tv2

Sokat számít, hogy a kékeknél két új ember (Réka, Viktor) labdasportból érkezett, tehát ügyesen, magabiztosan dobnak, illetve Ricsi sérülése is azt jelentette, hogy nincs 2-3 könnyű pont a pirosaknak (Ricsi ugyanis roppant lelkes csapatember, jó arc egy realityhez, de a tabellán tökutolsó, 46 futamából 33-szor kikapott). Ha ehhez hozzávesszük, hogy a legjobb statisztikával rendelkező, rendre 2-3 pontot hozó „piros versenyző", Franciska is sérült,

nem meglepő a Bajnok veresége, de annak mértéke elgondolkodtató.

10-2 lett a vége. A legvégén Janka hiába ment végig gyorsabban a pályán, mit ellenfele, nem is dobott rosszul, Rékán látszanak a kézilabdás évek, pillanatok alatt eltüntette a totemeket. Ezzel hatalmas előnyhöz jutottak a kékek, meglepetés lenne, ha csütörtökön fordítani tudna a piros csapat – sok múlik ugyanis az ügyességi részen, dobásban viszont van legalább három Kihívó, aki szinte nem tud hibázni.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?