Curtis összeköltözött kosárlabdázó szerelmével

Curtis, Barnai Judit
Vágólapra másolva!
Curtis sok időt tölt mostanában a kisfiával, kedvesével, Barnai Judittal pedig szinte együtt élnek, a lány kulcsot is kapott a rapper lakásához.
Vágólapra másolva!

"Végre egy kicsit több időm van, most gyakrabban tudok a kisfiammal lenni. Jókedvű, huncut kisfiú, tündéri, imádnivaló. Persze nagyon akaratos is tud lenni, még nem tudjuk igazán, kire hasonlít, de az édesanyja és én is elég erőteljes személyiségek vagyunk, ezt bármelyikünktől örökölhette. Nagyon élvezem, hogy most többet lehetek vele, igyekszem minden pillanatot kihasználni, amit együtt tudunk tölteni" - mesélte a Blikknek.

Curtis, Barnai Judit Forrás: Instagram.com/judie0055

Barnai Judittal egyre szorosabb a kapcsolatuk, erről a közösségi oldalaikra feltöltött szerelmes képek is árulkodnak, nemrég is együtt pihentek a Balatonnál. Curtis pedig egy nagy lépésre is elszánta magát: Judit kulcsot kapott újpesti otthonához, gyakorlatilag már össze is költöztek.

"Judit Győrben játszik, de amikor csak tud, jön hozzám, már kulcsot is kapott a lakásomhoz. Remélem, hamarosan még több időt tudunk együtt tölteni, hiszen

Most rá is több időm jut, amit igyekszünk a lehető legjobban kihasználni, ha tehetjük, együtt töltjük a hétvégéket, de hétköznap is jön, amikor csak tud" - árulta el.