Még el sem vált, de már elveheti új szerelmét egy ismert színész

German Comic Con Berlin 2019 CELEBRITY Actors Pernell Harris in' Hand of God Cinema Wes Chandler in 'Startup CONVENTION CONGRESS Remanic Vice-Conig in' Star Trek: Nemesis Celebrities Clarence 'Clay' Morrow in ' Sons of Anarchy ACE ENTERTAINMENT Prominence
Ron Perlman at the 4th German Comic Con Berlin in Berlin. Berlin, 28.09.2019 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Engedélyezte a bíróság Ron Perlmannek, hogy akár már a válási procedúra vége előtt elvegye új szerelmét, Allison Dunbar színésznőt.
Vágólapra másolva!

A Hellboy (Pokolfajzat) címszereplője, Ron Perlman 38 évnyi házasság után, 2019-ben adta be a válókeresetet, a procedúra azonban nem volt elég gyors neki, így tavaly októberben azt is kérvényezte, hogy mielőbb nyilvánítsák nőtlenné.

Ron Perlman még a feleségével, Opal Stone-nal Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A bíróság helyt adott a kérelemnek, Perlman így most jogilag egyedülállónak számít, bár a válási folyamat egy része – a vagyon elosztása, a házastársi támogatás megállapítása – még hátravan.

A színész azért szorgalmazta a mielőbbi függetlenedést, mert már eljegyezte új szerelmét és kolléganőjét, Allison Dunbart, akivel a StartUp című sorozatban játszottak együtt.

Az új szerelem, Allison Dunbar Forrás: AFP/2014 Getty Images/Angela Weiss

Perlman egy csókolózós lesifotóval bukott le 38 év házasság után: Opal Stone ékszertervezővel 1981-ben házasodtak össze, egy 37 éves lányuk és egy 30 éves fiuk van.