Először azt hittem, hogy valamelyik hülye haverom szórakozik - mesélte az exatlonos

Wald Ákos, Exatlon
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, öt új versenyző érkezett egyszerre a TV2 műsorába, itt olvashat róluk hosszabban. Wald Ákos szerint nem ellenfelet láttak benne, hanem egy csapattársat.
Vágólapra másolva!

Mit szóltál, amikor megcsörrent a telefon, hogy eljött a te időd és jöhetsz az Exatlonba?
- Először azt hittem, hogy valamelyik hülye haverom szórakozik késő este, de amikor meghallottam, miről van szó, annyira meglepődtem és örültem, hogy semmi konkrét információra igazán nem tudtam figyelni, elöntötte az agyamat az adrenalin, boldog voltam, hogy kijutok a versenybe.

Wald Ákos tv2

Egy versenynap után mennyiben más az Exatlon élőben, a helyszínen, mint a tévén keresztül?
- Élőben minden sokkal-sokkal izgalmasabb, a csapatok közti viszonyok, a szurkolás, a pályák. Élőben sokkal gyorsabban át tudok menni egy-egy pályán, mint amire számítottam.

Hogyan értékeled a bemutatkozásodat? Ilyen teljesítményre számítottál magadtól vagy meglepett valami?
- Én nagyjából ilyen teljesítményre számítottam magamtól, mert tudtam, hogy azért szoknom kell a környezetet, de a sportomból, a parkour-ből adódóan tudtam, hogy ez azért feküdni fog nekem, hiszen ott is ugrálunk, futunk.

Hogyan fogadott a csapat, kivel leszel szerinted jóban?
- Az egész csapat nagyon aranyos volt, nagyon meg is lepett, hogy ennyire befogadó és nyitott volt mindenki. Elsőként Benővel és Bálinttal beszélgettünk sokat, elláttak mindenféle jó tanáccsal, amit ők tapasztaltak. Nagyon szimpatikus volt, hogy nem ellenfelet láttak bennem, hanem egy csapattársat, aki segíthet nekik minél több pontot szerezni. De mindenki más is nagyon aranyos volt.

Mit gondolsz a legnagyobb kihívásnak?
- Az időt gondolom, a családom és barátaim hiányát. Ez lesz szerintem nekem a legnehezebb, nem is a verseny.

Szerinted hátrány az, hogy a kezdés után két hónappal csatlakoztál a versenyhez?
- Picit hátrány, hiszen mindenkinek van egy elég erős pályatapasztalata, nem gondolkoznak a mozdulataikon, csak mennek már rutinból. Nekem még azért agyalni kell rajta kicsit, szóval még van miben felzárkózni.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?