Az elveszített társak miatt keseregnek az Exatlon bajnokai

exatlon
Vágólapra másolva!
10-3-ra elkalapálták a Kihívók a Bajnokokat a hétfői napon, övék a villa.
Vágólapra másolva!
tv2

1-0-ra még vezettek a pirosak a hétfői versenynapon, utána azonban elkapta őket a kék henger, nem sok esélyük volt. A 10-3-as pofon után némán ültek a dobogón, a dupla tét napján csúnyán leszerepeltek. A villa mellett az előny is a Kihívóké lett, egy férfit és egy nőt megnevezhetek a végjáték során, akinek ki kell hagynia egy futamot.

tv2

Móricz Dániel egy pontot sem hozott, szerinte nem a kiválasztással volt a baj, máshol csúsztak el. „Jó lenne a meleg víz, a medence, de ha hozzuk a végjátékot, tök mindegy, hol vagyunk" – vélekedett Krisztián. A Bajnokoknál Dani és Lilkó, hogy egészen más most a játék, a hangulat, Franciska és a volt társak nélkül, olyan, mintha egy másik verseny lenne, új társakkal. Két és fél hónapja megy a műsor, természetesen mindkét csapat veszített már több embert.

A kékek is elemezték a versenynapot, egyetértettek abban, hogy a Bajnokok drukkolásban is haloványak voltak, és úgy tűnt, hogy nem is akarnak nyerni. 9-2-nél, amikor már szinte mindegy volt, elhasználtak még egy jokert is, rejtély, mit vártak attól a futamtól – persze a megismételt futamot is elveszítették.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?