Zuhogó esőben bújik egymáshoz Tóth Andi és Szabyest - videó

Tóth Andi & Szabyest: Zavarodott
Vágólapra másolva!
Vasárnap debütált a YouTube-on Tóth Andi és Szabyest közös videoklipje, a Zavarodott című számhoz készült videó. Nézze meg itt, az Origón, és kattintson a forgatást bemutató, exkluzív galériánkra is!
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Szabyest közösen adták elő az utóbbi által írt, Zavarodott című dalt, amelyhez fülledt, erotikus klipet is készítettek, láthatóan működött a kémia a két énekes között. A videó vasárnap jelent meg a YouTube-on, íme:

"Miközben írtam a dalt, végig az járt a fejemben, hogy ki lehetne az az énekesnő, akivel hitelesen adhatnánk elő, és bevallom, Andit vizionáltam magam mellé, amin lássuk be, nincs mit csodálkozni, hiszen nem csak elképesztően tehetséges, de..." – mondta Szabyest a Ripostnak.

"Elküldtem neki a dalt, de nem reagált, én pedig szép sorban írtam tovább a dalokat a hamarosan megjelenő lemezemre. Aztán berobbant a koronavírus, ami miatt úgy voltam vele, hogy nem is forszírozom a dolgot. Végül néhány hete Andi jelentkezett. Meghallgatta a dalt, és csak ennyit írt: Szabi, nem is tudtam, hogy te ilyeneket tudsz! Felvettük a kapcsolatot, és nagyon hamar kiderült, hogy egy hullámhosszon vagyunk, így elkezdtük a közös munkát" – mesélte.

Szabyest és Tóth Andi a klipben Forrás: Szabyest

"Innentől felgyorsultak az események, folyamatosan ötleteltünk, és hamar összeállt a közös klip koncepciója. Abban biztos voltam, hogy egy erotikával fűszerezett képanyagot szeretnék, és Andi ebben partner volt. Mire eljött a forgatás napja, már barátokként álltunk a kamera elé, de bevallom, kicsit izgultam, hiszen mégiscsak az egyik legszebb énekesnő állt előttem... Nos, kár volt, mivel Andi nemcsak szexi és tehetséges, de alázatos is. Próbáltam illedelmes lenni, amikor az esőgép alatt álltunk, de ő megfogta a kezem és határozottan jelezte, hogy nem kell finomkodnom. Azt akarta, hogy hitelesek legyünk a szerepünkben, és valóban úgy tűnjön, egymásra kattantunk" – mondta még a klipről Szabyest.

Galériánkat a forgatásról itt találja.