Ismert színész Odett új duettpartnere

Nyár21, Odett
Vágólapra másolva!
Egy nagyon izgalmas duett Odett újdonsága, amelyben a színész, Thuróczy Szabolcs énekesként debütál. Minderről Odett mesélt Somossy Barbarának és Forró Bencének a NYÁR 21-ben, ahol azt is elárulta: melyik projektje volt jelentős mérföldkő az életében.
Vágólapra másolva!

„Eddig nem sokan hallhatták Thuróczy Szabolcs színész énekhangját, aki partnerem az új duettben" – mesélte Odett Végtelen utakon című újdonsága kapcsán, amelynek premierje a Petőfi Rádióban volt Boros Csaba Minek nevezzelek című műsorában. „Videoklipet is szeretnék forgatni a dalhoz a nyáron. Filmes hátteret képzelünk el hozzá, ami adott a dalszöveg és színész partnerem miatt is" – mondta az énekesnő a NYÁR 21-ben.

Forrás: Ökrös Levente

Odett mesélt 2018-ban elindított, Zenél az utca elnevezésű projektjéről is, amelyben tehetséges utcazenészeket mutatott be. "A tavalyi év nagyon sűrű volt e tekintetben, hiszen Magyarország első utcazenészek által írt albumát hoztuk össze, amely nagy mérföldkő volt az életemben" – vallotta be. Ezt a projektjét szeptemberben szeretné újraindítani, hogy milyen formában, az kiderül a NYÁR 21 videójából, amelyet IDE kattintva lehet megnézni.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a NYÁR 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adások legjobb pillanataival.