Fásy Ádám elárulta, hogyan él az infarktusa óta

Fásy Ádám
Vágólapra másolva!
Családtagok, szervezők és orvosok hada vigyáz arra, hogy Fásy Ádám ne kerüljön újra kórházba.
Vágólapra másolva!

Fásy Ádám szépen gyógyul, de az aggodalom nem múlt el. "Be kell vallanom, jól esik és komoly biztonságérzetet ad, hogy a rendezvényeken, a fesztiválokon, ahol több ezer ember előtt fellépünk, van mentős és orvos" - vallotta be a Blikknek Fásy Ádám, aki a fellépésekből nem vett vissza, de próbálja megtalálni az egyensúlyt.

Forrás: Facebook/Fásy Ádám

"Igen, sok a fellépés a hétvégén, de arra sokkal jobban figyelek, hogy hétköznap sokat pihenjek. Nem is lehetne ez másképpen, a család sem hagyná" - mondta Fásy, akinek szerettei nagyon megijedtek, főleg, mert műtét előtt elkövetett egy óriási hibát, nem vette komolyan a műtét előtti tüneteket, a zsibbadást, a mellkasfájdalmat. Másfél héttel korábban rosszul érezte magát, ám azt hitte, csak egy sima megfázás. Végül a felesége nyaggatására elment orvoshoz, amit nagyon jól tett, mert ez a lépés megmentette az életét.

Naponta harminc percet mozgok az ellipszistréneren és az étrendemen is szigorítottam: elsősorban halat eszem és nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt. Rengeteg folyadékot iszom, de alkoholt nem, vagy csak nagyon minimálisat, ha társaságban vagyok" - mondta, hozzátéve, hogy a legutóbbi kontrollvizsgálatán orvosai mindent rendben találtak, így vérhígító gyógyszerének napi adagját is csökkenthette.