Valóra vált az egyik legnépszerűbb magyar tiktokker álma

Sápi Vivien
Vágólapra másolva!
Aki ismeri és használja a TikTokot, az minden bizonnyal már látta Sápi Vivien nevét, hiszen ő az egyik legnépszerűbb magyar tiktokker: több mint 550 ezer követője van a fiatal lánynak az alkalmazáson.
Vágólapra másolva!

Sápi Vivi vicces, egyedi videóival tudja megszólítani közönségét, saját TikTok Rap-sorozata többmilliós nézettséget ér el. Vivi leújabb Instagram-posztjában mesét arról, hogy valóra vált egy nagyon régi álma. A fiatal tiktokker személyesen találkozhatott tinikora egyik kedvenc előadójával.

"A tegnapi nappal valóra vált egy régi álmom! Személyesen találkozhattam tinikorom egyik kedvenc énekesével és DJ-jével Basshunterrel! Hatalmas élmény volt már maga a koncert is, hogy élőben hallhattam azokat a régi kedvenceket, amiket már 10 éve is imádtam! Képzeljétek, anno egy Basshunter videoklip miatt festettem be feketére a hajam! Nektek volt olyan előadó vagy videoklip, ami miatt hasonló dolgot csináltatok? Nektek ki az az énekes, akivel nagy álmotok személyesen találkozni?" - kérdezte követőit az oldalán, és a közös képet is megmutatta.