Augusztus 8-án megszületett Gönczi Gábor kislánya, Gréti. A Tények műsorvezetője most duplán ünnepel, ugyanis épp ma van a 46. születésnapja.

"Csodaszép vasárnapra ébredtünk, és nem sokkal később jöttek az első jelek, hogy talán a kislányunk útnak indult. Bár tudtuk, hogy bármikor megérkezhet, nem feltétlenül azzal a szándékkal mentünk be az orvosunkhoz, hogy aznap megszületik. A doktor aztán azt kérte, hogy ne menjünk haza, mert ma mindenképpen megtörténik velünk ez a csoda. Így is lett, a délutáni órákban 4520 grammal és 59 centiméterrel világra jött Gréti" - mesélte a Borsnak Gönczi Gábor, aki a szülés alatt végig felesége kezét fogta és mindenben támogatta őt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A TV2 Tények műsorvezetője nem is lehetne ennél boldogabb, ugyanis éppen ma ünnepli a 46. születésnapját.

VALÓSZÍNŰLEG ILDIT ÉS GRÉTIT MA MÉG NEM ENGEDIK HAZA A KÓRHÁZBÓL, DE MÉG AZ IS LEHET, HOGY IGEN. BÁRHOGY ALAKUL, ÚGY TEKINTEK A KISLÁNYOMRA, HOGY Ő AZ ÉN LEGSZEBB SZÜLINAPI AJÁNDÉKOM, AMIT VALAHA AZ ÉLETBEN KAPTAM.

Gönczi Gábor a baba születésével két hét szabadságra megy, így legközelebb augusztus végén találkozhatnak vele a nézők a Tényekben.