Csézy minden hónapban kap 13 szál rózsát a férjétől

Csézy és párja László
Vágólapra másolva!
Az énekesnő a NYÁR 21 révfülöpi stúdiójában mesélt a férjével együtt töltött tíz évükről és azt is elárulta, milyen bakancslistás ajándékot ad a születésnapjára.
Vágólapra másolva!

"Tíz éve élünk együtt, hét éve vagyunk házasok. Nem gondoltam volna, hogy ez a tíz év ennyire hamar elröppen. Tíz év után is azt kell mondjam, hogy kapcsolatunk ugyanolyan jó, vagy talán még jobb, mint volt" - mesélte Rátonyi Krisztának és Fodor Imrének Csézy a NYÁR 21-ben. Az ünneplés kapcsán pedig kiderült, mióta megismerkedtek, minden hónap 13-án kap férjétől 13 szál rózsát.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Közeleg egy másik jeles ünnep is, férje születésnapja, amelyen valóra váltja kívánságát. "Megígértem neki, hogy körbe biciklizzük a Balatont. Ő nagy bringás én viszont nem, de próbálja velem megszerettetni a tekerést" - árulta el Csézy. Az énekesnő mesélt családjukról is, hiszen 4 kutyával és 5 macskával élik napjaikat, a kis kedvencekről pedig néhány fotót is láthattak a nézők a Duna Televízió magazinműsorában. A beszélgetésből, amely IDE kattintva nézhető újra, az is kiderül, hogy az énekesnő miként készíti a lecsót.