Betegsége miatt több fellépést is lemondott a népszerű magyar rapper

KKevin
Vágólapra másolva!
KKevin az egyik legismertebb mainstream előadó jelenleg Magyarországon, rapdalai többmilliós nézettségeket érnek el: legismertebb dala a Chivas, amit közösen G.W.M-mel készített, már több mint 10 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Kevin most az Instagramon tájékoztatta rajongóit, hogy lebetegedett, így kénytelen volt lemondani több fellépést is.
Vágólapra másolva!

A fiatal rapper a bejegyzésben bevallotta, hogy már számított rá, hogy lesz valami következménye annak, hogy így éli az életet. "Reggel 5-6-7 órakor fekvés, bulik, pia, cigi, megizzadva rohangálás. Nagyon élvezem ezt az egészet, de a szervezetnek pihennie kell" - kezdte a bejegyzést az instagramon közel 78 ezer követőjének.

KKevin szerint sokan nem látják, hogy mi is a valóság: szerinte sok rajongó azt hiszi, hogy arról szól az élete, hogy ír pár dalt és sokat keres, de emögött sokkal több vam. A fiatal rapper óvatosságra inti szakmabeli társait, szerinte az egészség a legfontosabb.

Nehéz ez az egész szakma sok súly van a vállunkon, amiből az emberek semmit sem látnak. Azt hiszik egyszerű, hogy írsz egy-két zenét és befuts, vagy éppen, hogy egy bulival keresel több százezer forintot. A felszínt látjátok, ebben sokkal több van. Nem sajnálatot várok, csak megértést és elfogadást, hogy nem vagyunk robotok. Illetve az okos a más kárán tanul, hátha valakinek tudok segíteni ezzel, hogy figyeljen oda. Vigyázzatok magatokra szakmabéli társaim, és mindenki, aki túlhajszolja magát" - írta új posztjában.