Magyar sztárok, akik elképesztően sokat fogytak az elmúlt időben

kasza tibor, gáspár evelin, tolvai reni, fásy zsüliett
Vágólapra másolva!
Az elmúlt időszakban sokan kezdtek életmódváltásba a magyar sztárvilágban, a látványos eredményeket és a fogyásuk titkát pedig néhányan meg is osztották már a rajongókkal. Kasza Tibi, Tolvai Reni és Balássy Betti közel húsz kilót adtak le sikeresen, de olyan is van, akinek ennek duplájától sikerült megszabadulnia. Nézze meg a legnagyobb átalakulásokat!
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni

Az énekesnő az év elején arról beszélt, hogy életmódváltásának köszönhetően 17 kilót fogyott, és azóta is kitartóan edz, odafigyel a táplálkozására, és egyre vékonyabb - amit rendszeresen meg is mutat a rajongóinak.

"Korábban is egészségesen étkeztem, fehér húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, s ha ritkán tésztát, akkor is teljes kiőrlésűt fogyasztottam és nem nassoltam. Viszont kiderült, hogy ez sem elég, mert nagyobb mennyiséget fogyasztottam, mint kellene és rossz órákban. A tanácsadóm segített, elmagyarázta, hogy nem mindegy, mikor mit eszem és az sem, mennyit iszom.

ahhoz, hogy a szervezetem ideálisan működjön" - árulta el fogyása titkát. Hozzátette, hogy az életmódváltás együtt jár a mozgással, így heti négyszer másfél órát sportol.

Kasza Tibi

A TV2 műsorvezetője két hónap alatt alakult át teljesen, amit már többször megmutatott előtte-utána fotókon az Instagramján.

Állítása szerint különösebb sanyargatás nélkül adta le két hónap alatt a 15 kilót, amitől régóta meg akart szabadulni.

Az egyik bejegyzésében arról ír, hogy a diéta alatt energikusabb lett, így pedig könnyedén bírta az edzéseket.

A látványos eredmény folyamatosan motiválta, hogy folytassa az életmódváltást, sőt, most újabb célt tűzött ki maga elé, és szeretne még tovább fogyni.

Fásy Zsüliett

Fásy Ádám lánya több mint 40 kilót fogyott. teljesen átalakult az elmúlt időszakban. Egy interjúban elárulta, hogy a cukros üdítők helyett vizet iszik, elhagyta az egészségtelen ételeket, kenyeret, péksüteményeket és csokoládét sem eszik. Havi 2 kilót fogyott, szép lassan szabadult meg teljesen a súlyfeleslegtől.

Soha nem gondoltam volna, hogy ez sikerül. Sokáig még öt kiló leadása és utána a súlyvesztés megtartása is elérhetetlennek tűnt, most pedig anyuval egy méretű ruhákat hordunk" - árulta el nemrég.

Lapozzon, nézze meg a többieket!